Collo

Collo

Collo valvoo teollisuuden prosesseja ja minimoi raaka-aineiden hävikkiä

Collo on tutkimustiimi, joka tarjoaa IoT-teknologiaan pohjautuvan ratkaisun teollisuuden prosessien valvontaan. Collon kehittämä ColloProbe on elektronin laite, joka havainnoi nesteissä olevien partikkeleiden tilaa. Se toimittaa reaaliaikaista tietoa suoraan tuotantolinjalle, mikä mahdollistaa tehokkaammat prosessit ja raaka-ainehävikin minimoinnin.

ColloProbe ratkaisee teollisuuden mittaamiseen liittyvät haasteet. Aiemmin prosessien seuraaminen on ollut hidasta sekä riippuvaista näytteidenotosta ja näytteiden analysoinnista. ColloProbe seuraa prosesseja reaaliaikaisesti, ja on luotettava ja helppokäyttöinen väline.

Collon taustalla on tiimi, jossa yhdistyy tekninen osaaminen, markkinointi ja start-up alan tuntemus. Collon tavoitteena on julkaista vuoden 2017 aikana ColloProben ensimmäinen kaupallinen MVP-versio. Collon kehittämä teknologia on ainutlaatuinen ja teknologisesti ensiluokkainen. IoT-ala on huomattavassa kasvussa, ja etenkin teollisuuden prosessien seuraamisessa on saavutettavissa huimia kustannushyötyjä.

Collo
Korkeakoulunkatu 6, 33720 Tampere, Finland
Tel. +358 40 574 2980, matti.jarvelainen (at) tut.fi
Tel. +358 50 344 2568, teemu.yli-hallila (at) tut.fi