Forciot

Forciot

Forciot tuo suorituskyvyn mittarin juoksukenkään tai hanskaan

“Visiomme on, ettei tulevaisuudessa tarvitse enää kantaa erillisiä mittauslaitteita, vaan esimerkiksi urheilusuorituksia mitattaisiin vaikkapa kenkien ja hanskojen avulla”, Forciotin markkinointijohtaja Tytti Julkunen kertoo. ”Uskomme, että tavaroiden internet leviää hyvin laajalti.”

Forciotin vallankumouksellisen Measurement Systemin voi integroida tuotteisiin tai välineisiin mittaamaan tarkkaan ja reaaliaikaisesti voimaa, tehoa, vauhtia, painoa, räjähtävää voimaa, tasapainoa ja liikettä. Sensoreita voi asentaa hyvin eri kokoisiin ja muotoisiin, jopa venyviin välineisiin ja esineisiin. Mittaussensorien lisäksi Forciot tarjoaa pilviohjelmiston tiedon keräämistä, käsittelyä ja tarkastelua varten, kuten myös tuoteintegroinnin palvelut ja teknisen tuen.

Forciotin teknologia perustuu erittäin kokeneen Tampereen teknillisen yliopiston tutkijatiimin sekä kuluttuja elektroniikan ammattilaisten osaamiseen sensoreista ja puettavasta teknologiasta. Forciotilla on myös vahvaa osaamista globaalista ja skaalautuvasta liiketoiminnasta.

”Tarjoamme B2B-asiakkaillemme edistyksellistä ja reaaliaikaista sensorimittausta, joka vie puettavan teknologian aivan uudelle tasolle”, Julkunen toteaa.
www.forciot.com

Tytti Julkunen, CMO
Forciot Oy (Ltd.)
+358 50 4877357
tytti.julkunen (at) forciot.com