Injeq

Injeq

Injeq Oy:n älyneula tunnistaa ihmisen kudokset

Injeq Oy on maailman johtava ihmisen kudoksia tunnistavaa älyneulan kehittäjä. IQ-älyneulan kärjessä olevat elektrodit tunnistavat edetessään kudokset, kuten vaikkapa selkäydinnesteen. Kohdekudoksen saavuttaessaan laite antaa äänimerkin. Lääkäri voi mittalaitteen näytöltä seurata neulan etenemistä eri kudoksissa.

Laitteella on kaksi kliinistä sovellusta: kudosta tunnistava spinaalineula, joka soveltuu erityisesti vastasyntyneiden selkäydinnestenäytteiden ottoon. Yrityksellä on myös käynnissä kliininen laitetutkimus kudosta tunnistavalla biopsianeulalla, jota käytetään erityisesti maksasyöpätutkimusten koepaloja otettaessa.

Älyneulat tarjoavat reaaliaikaista kudostietoa laitteen kärjestä. Lisääntynyt tarkkuus auttaa minimoimaan ruumiinvammoja ja muita komplikaatioita.

”Tuote on nyt teknisesti valmis. Seuraava askel on saada älyneula maksaville asiakkaille”, Injeqin toimitusjohtaja kai Kronström toteaa. ”Tähän tarvitsemme uusia kumppaneita rahoittamaan meitä ja vahvistamaan yrityksemme myyntitoimintoja.”

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Kai Kronström
kai.kronstrom @ injeq.com

info @ injeq.com / timo.elomaa @ injeq.com
Injeq: +358 40 7516763
http://www.injeq.com/