Trelab

Trelab

TreLab kirittää tehoja irti teollisen internetin koneista 

Nykyaikaisen resurssihallinnan perustana on koneiden käytön ja suorituskyvyn mittaaminen. Silti arviolta 90 prosentissa bisneksen kannalta olennaisissa koneista ei ole toimintoa, jolla tuo tieto kerättäisiin tai toimitettaisiin eteenpäin.

TreLabin Smart Data Millin ja SmartTagsin automatisoitu reaaliaikainen tiedonkeruun järjestelmä tuo nämä koneet integroiduksi osaksi resurssinhallintaa. ”Nopeasti, yksikertaisesti ja tuottavasti”, TreLabin toimitusjohtaja Kimmo Saarela luettelee langattoman mittausjärjestelmän etuja. Teollista internetiä hyödyntävä järjestelmä on usean kymmenen tyytyväisen asiakkaan käytössä. TreLabin järjestelmä tuo muun muassa asiakkaalleen kustannustehokkaan tavan pitää kirjaa koneiden käyttötunneista ja tauoista, käyttötavoista, ympäristöseikoista sekä laitteiden kapasiteeteista suhteessa lasteihin.

Pienikokoiset SmartTags-sensorit keräävät laitetiedon, joka on tarkasteltavissa sekä mobiililaitteissa että tietokonepäätteillä. TreLab on vuonna 2011 perustettu Nokian spinnoff-yritys. TreLab Smart Tags ja Smart Data Mill ovat olleet asiakkaiden käytössä jo vuodesta 2013.

www.trelab.fi
Contact: Kimmo Saarela, CEO
mika.parikka (at) trelab.fi
+358 50 5967916