Wirepas

Wirepas

Wirepas rakentaa IoT:ta laiteyhteyksien kautta

Esineiden internetin (Internet of Things, IoT) markkinat kehittyvät nopeasti. Sekä erilaisten sovellusten että yhteydellä varustettujen laitteiden määrä on ripeässä kasvussa. Tämän kehityksen tärkeimpiä mahdollistajia ovat laitteiden väliset yhteysratkaisut. Wirepasin hajautettua radiokommunikointiin perustuvaa järjestelmää voi käyttää mikä tahansa langaton laite. Sen yhteydet eivät vaadi perinteisiä signaalinvahvistimia, sillä kukin laite toimii itsenäisesti verkon reitittimenä ja yhdessä ne luovat oman ekosysteemin.

”Wirepasilla on ainutlaatuinen ratkaisu suuren mittakaavan IoT-sovelluksiin”, Wirepasin toimitusjohtaja Teppo Hemiä kertoo. ”Se on luotettava, optimoitu, skaalautuva ja yksinkertainen käyttää. Sillä on potentiaalia tulla suuren mittakaavan teollisten laiteyhteyksien markkinajohtajaksi.”

Wirepasin pääkonttori on Suomessa, Tamperella. Sillä on toimistot myös Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa sekä Silicon Valleyssa Yhdysvalloissa. ”Markkinointistragiamme perustuu kumppanuuksiin. Me tarvitsemme ekosysteemiimme lisää vahvoja laitevalmistajia, radiosiru- ja moduulivalmistajia, pilvipalvelutoimittajia, analytiikkaa ja järjestelmäintegraatiota”, Wirepasin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sebastian Linko toteaa. ”Näiden osaamisalueiden avulla voisimme yhdessä tyydyttää asiakkaittemme tarpeet. Paras tapa rakentaa ekosysteemi on konkreettisen asiakkuuden kautta.”

www.wirepas.com
Sebastian Linko, varatoimitusjohtaja, markkinointi ja viestintä
+358 40 023 6607
e-mail: sebastian.linko (at) wirepas.com