Artikkeli

Artikkeli

Tulevaisuuden tekijät opiskelevat Tampereella

29.3.2017

Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston Tampere3-yhteistyö tarjoaa opiskelijoille Suomen monialaisimmat opintomahdollisuudet Suomen houkuttelevimmassa kaupungissa.

Tampere3:ssa panostetaan huomisen osaamistarpeisiin ja raivataan tietä entistä joustavammille opintopoluille, lupaavat koulutusvararehtorit Harri Melin (TaY), Petri Suomala (TTY) ja Marja Sutela (TAMK).

– Yhdessä olemme mm. Suomen johtava SOTE-kouluttaja. Tieto- ja viestintäteknologia on ydinosaamistamme, ja jos haluat ymmärtää jotakin palveluinnovaatiosta, tule Tampereelle! Harri Melin listaa.

Tampereella opiskelijat voivat kehittää osaamistaan yhteiskunnan, tekniikan ja terveyden huippuyliopistossa, jonka osana toimii yksi Suomen parhaista ammattikorkeakouluista.

– Oman tutkintonsa voi rakentaa ennennäkemättömän joustavasti laajasta, monialaisesta opintotarjonnasta. Myös siirtyminen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkinnon välillä helpottuu ja siltaopintojen tarve vähenee, kertoo Marja Sutela.

Petri Suomala korostaa, että Tampere3:ssa opiskelija saa jo opintojen aikana rakennettua vahvat yhteydet eri alojen yrityksiin ja organisaatioihin.

– Hyvä opetus, tilat ja teknologia tukevat kohtaamia ja yhdessä tekemistä. Tampereella suoritettavat tutkinnot ovat jatkossakin arvostettuja ja työllistyminen huippuluokkaa.

Lue lisää: www.tampere3.fi/koulutus