Artikkeli

Artikkeli

Uusi Tampereen yliopisto hakee henkilöstö-, talous- ja viestintäjohtajia sekä Senior Advisoria

10.9.2018

Tervetuloa näköalapaikalle rakentamaan uutta ainutlaatuista korkeakouluyhteisöä. Tarjoamme energisen ja mielenkiintoisen työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi.

Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto yhdistyvät 1.1.2019 monialaiseksi Tampereen yliopisto -nimiseksi säätiöyliopistoksi, jonka kärkialat ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uudesta yliopistosta tulee Suomen toiseksi suurin. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Uusi yliopisto muodostaa Tampereen korkeakouluyhteisön yhdessä ammattikorkeakoulun kanssa. Tampereen uudessa korkeakouluyhteisössä on opiskelijoita yli 30 000, professoreita 330 ja muuta henkilöstöä 4 400.

Uudessa Tampereen yliopistossa on avoinna seuraavat tehtävät:

Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtajana ensisijaisena vastuualueenasi on korkeakouluyhteisön organisaatiokulttuurin kokonaisvaltainen kehittäminen ja hyvän henkilöstöjohtamisen vakiinnuttaminen uuden yliopiston tarkoituksen mukaisesti – ”Vaikuttavuutta yhdessä”. Vastaat työnantajabrändin kehittämisestä, henkilöstöresursointi ja rekrytointi ovat myös keskeisiä vastuualueitasi. Olet avainhenkilönä luomassa ainutlaatuista ja innostavaa ympäristöä kansainvälisille huippuosaajille. Kuulut yliopiston johtoryhmään.

Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella maanantaihin 17.9.2018 mennessä: https://tut.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=30&key=&o=A_RJ&rspvt=mtsf89l9l68s0s48osossswsckwo80g

Talous- ja rahoitusjohtaja

Talous- ja rahoitusjohtajana tehtäväsi on luoda yliopistolle toimintaedellytyksiä varmistamalla, että yliopiston talous on kestävällä pohjalla. Vastaat yliopiston talouden hallinnan kokonaisuudesta ja tuot rahoitusosaamisesi tukemaan yliopiston laajenevaa rahoituspohjaa. Talous- ja rahoitusjohtajan tehtäväalue on voimakkaasti kehittyvä ja pääset rakentamaan talous- ja rahoitusasioiden kokonaisuutta uudessa yliopistossa. Kuulut yliopiston johtoryhmään.

Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella maanantaihin 24.9.2018 mennessä:
https://tut.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=26&key=&o=A_RJ&rspvt=mtsf89l9l68s0s48osossswsckwo80g

Viestintä- ja brändijohtaja

Viestintä- ja brändijohtajana vastaat yliopiston strategisesta viestinnästä ja ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta, yliopiston brändin kehittämisestä ja markkinoinnista sekä mediasuhteiden hoidosta. Osallistut sidosryhmätoimintaan johdon tukena ja olet valmis kehittämään yliopistoa vahvassa vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa myös kansainvälisesti. Kuulut yliopiston johtoryhmään.

Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella maanantaihin 24.9.2018 mennessä:
https://tut.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=29&key=&o=A_RJ&rspvt=mtsf89l9l68s0s48osossswsckwo80g

Senior Advisor

Tehtävänäsi on Tampereen yliopiston ylimmän johdon tukeminen sisällöllisesti ja toimintaprosessien osalta päivittäisessä käytännön johtamisessa. Tehtäviisi kuuluu ylimmän johdon toimivaltaan kuuluvien asioiden valmistelu esimerkiksi eri toimielimiä varten yhteistyössä muun korkeakouluyhteisön kanssa sekä asioiden käsittelyyn liittyvät käytännön järjestelyt ja prosessien laadun varmistaminen. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön mukaan.

Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella maanantaihin 17.9.2018 mennessä:
https://tut.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=31&key=&o=A_RJ&rspvt=mtsf89l9l68s0s48osossswsckwo80g