Artikkeli

Artikkeli

Siirtymäkauden hallitus nimitti uudelle yliopistolle seitsemännen dekaanin sekä henkilöstöjohtajan

15.10.2018

Hallitus nimitti 12.10. rehtori Mari Wallsin esityksestä uuden Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaaniksi VTT Juho Saaren ja henkilöstöjohtajaksi KTM Hanna Rinteen.


Henkilöstöjohtajaksi valittu Hanna Rinne toimii tällä hetkellä Tampere3-hankkeen HR-projektijohtajana. Rinne on työskennellyt Tampereen teknillisen yliopiston henkilöstöjohtajana vuodesta 2013. Sitä ennen Hän on toiminut HR-johtotehtävissä mm. Huurre Groupissa ja Nokia Oyj:ssä. Rinteellä on vahva kokemus yliopistoyhteisön ja globaalien toimijoiden henkilöstöjohtamisesta sekä henkilöstön ja osaamisen kehittämisestä.

Henkilöstöjohtajan tehtävää haki 25 henkilöä.

-Uusi Tampereen yliopisto panostaa ihmisiin. Vahvan kansainvälisen HR-kokemuksen ansiosta Hanna Rinne on oivallinen valinta henkilöstöjohtajaksi, toteaa rehtori Mari Walls.

-Talous- ja rahoitusjohtajan, viestintä- ja brändijohtajan sekä Senior Advisorin nimityksistä pyritään päättämään vielä tämän viikon aikana. Toivon, että suurin osa meneillään olevista palvelujohdon ja yliopistokehittämisen tehtävien rekrytoinneista on saatu päätökseen marraskuun alkuun mennessä, Walls sanoo.

Tiedote dekaanin valinnasta julkaistiin 12.10.